K zabezpečení vysoké hygienické úrovně při práci s potravinami Vám nabízíme například ergonomicky tvarované štíty na tvář v běžných velikostech, včetně velikosti a speciální úpravy pro děti. Pohodlný a moderně designovaný ochranný mini štít je vyrobený z jen z těch nejkvalitnějších certifikovaných materiálů, které i při delším nošení nezpůsobují otlačeniny nebo oděrky. Tyto štíty lze bez problému nosit i společně s brýlemi, a to jak s ochrannými, tak i dioptrickými.

Dalším nepostradatelným prvkem hygieny a ochrany, a to jak na práci v kuchyni, řeznictví, obchodě anebo samozřejmě i doma, jsou zástěry. Zástěr existuje více typů a my Vám můžeme nabídnout jak klasické plátěné, tak i plastové – polyuretanové a v neposlední řadě i kroužkové, které jsou vyrobeny z kovu, které ocení především profesionální řezníci.

Části těla, které jsou při práci s masem snad nejvíce exponované, jsou pochopitelně ruce a je potřeba je zvláště chránit. K tomuto účelu se perfektně hodí námi nabízené rukavice. Pro práci ve vlhkém prostředí Vám skvěle poslouží pletené rukavice s vysoce kvalitním nitrilovým povlakem a pro práci s ostrými nástroji jsou velmi vhodné kovové ochranné rukavice. Kovové ochranné rukavice nabízíme s manžetami v několika délkách, přičemž ta největší nabízí ochranu pro celou paži až po rameno. Pro ideální funkčnost ochranných rukavic a jejich nejlepší padnutí jsou nanejvýš vhodné flexibilní napínáky na rukavice. Tyto napínáky jsou vhodné pro všechny typy
a velikosti rukavic a zajistí, že rukavice vždy zůstanou přesně na svém místě.

V zkratce, s našimi ochrannými pomůckami se nemusíte bát vůbec ničeho.

Komentáře (0)

No comments at this moment