Společnost Tecnovac nabízí širokou škálu moderních inovativních strojů a navrhuje a vyrábí balicí stroje v souladu s nejvyššími standardy kvality. Poslání firmy lze snadno shrnout do tří pojmů: Odbornost, Spolehlivost, Evoluce.
Tecnovac již 30 let vyvíjí a vyrábí profesionální stroje na vakuové uzavírání táců pro předlisované podnosy. Využívání nejmodernějších technologií v kombinaci s nejlepšími díly, které trh nabízí, zaručuje dokonalé balení a celkovou spolehlivost.

Tyto stroje jsou schopny utěsnit, balit v modifikované atmosféře nebo s efektem "SKIN" všechny druhy tácků nebo sklenic. Zároveň nabízejí nekonečné přizpůsobení;

Specializujeme se na vytvoření linky na míru s integrací destacking, dávkování, poklepání, vážení, etiketování, tiskové systémy ... Celý sortiment je navržen tak, aby splňoval všechny výrobní potřeby, od malých živnostníků až po velké automatizované odvětví. Všechny naše těsnící materiály jsou připraveny pro průmysl 4.0. Vášeň, kterou jsme dali do vývoje a budování ukazuje každý den v neustálém příjmu nových zákazníků po celém světě.

1. Rada Olympia - poloautomatické baličky

Olympia
Model Olympia byl navržen tak, aby balil potraviny v samotném těsnění, v modifikované atmosféře nebo s efektem "SKIN". Díky kompaktní velikosti a snadnému použití je tento stroj ideální volbou pro ty, kteří vstupují do světa profesionálních obalů. Vyrobeno výhradně z nerezavějící oceli, je vybaveno nejlepšími komponenty na trhu, které zaručují výkon a spolehlivost.

Celá forma z hliníku je vyrobena na míru dle požadavků zákazníka tak, aby bylo dosaženo absolutní přesnost v konečném provedení obalu. Je také možné požadovat zaměnitelnost formy s automatickými stroji.

Olympia Tecnovac
Olympia PRO

Model Olympia PRO byl vyvinut na jednoduché balení potravin do předem připravených zásobníků. Poloautomatická konfigurace s otočným stolem a dvěma vakuovými komorami maximalizuje výrobu! Během balicího cyklu je možné vyložit a naplnit druhou komoru, čímž se zvýší produktivita; Vše díky ultra spolehlivému a snadno ovladatelnému stroji.

Olympia PRO Olympia PRO Olympia PRO Olympia PRO


2. Rada Athena - plně automatické baličky

Athena

Athena Tecnovac

Model automatického těsnícího stroje Athena je schopen balit v modifikované atmosféře jakoukoli kombinaci kompatibilních podnosů a vrchních fólií studovaných pro takové aplikace. Díky pevné konstrukci z nerezavějící oceli značky Athena, jednoduché údržbě a souladu s hygienickými požadavky je tento stroj ideální pro použití v malých a středních podnicích. Jedním z důležitějších aspektů tohoto stroje je možnost využití forem poloautomatického modelu Olympia na modelu Athena.
Hliníková forma se vyrábí vždy dle požadavků zákazníka, aby se získala absolutní přesnost v detailech obalu.
Stroj je k dispozici v různých verzích:

Athena S: Jen těsnění

Athena VG: Těsnění a M

Athena VG-SKIN: Sealing / MAP / SKIN

Athena H250: Pro podnosy do výšky 250 mm

Athena Tecnovac Athena Tecnovac Athena Tecnovac

 
Athena - Dual Drive
Athena Dual Drive

Model automatického těsnícího stroje Athena Double je dvoukomorová verze, která může mít dvě stejné formy na dvojnásobnou produktivitu. Athena Double může pracovat i se dvěma různými formami, které si můžete vybrat z PLC, na jehož základě je nutné použít. Tato funkce dělá stroj mnohem flexibilnějším a snižuje čas zastavení stroje. Kombinace ceny a kvality a vysoké standardy kvality společnosti Tecnovac dělají z tohoto stroje nejlepší řešení pro zvýšení produktivity.

Athena - Dual Lid

Athena Lid Tecnovac

Athena LID je v podstatě kombinací našeho nejprodávanějšího traysealera s automatickým systémem zavírání, který jsme vyvinuli vnitřně u nás. Dosahuje naprostou spolehlivost a přesnost. Výsledkem je hybridní stroj, který plně automaticky utěsňuje a pokrývá všechny typy kompatibilních nádob nebo podnos. Ve skutečnosti komory, které jsou od sebe odděleny, rozpoznávají přítomnost nádob a podle toho postupují. Maximální produkce produkce je stejná jako traseealer Atheny, z níž pochází. Intuitivní rozhraní a rychlá změna formátu dělají stroj snadno použitelným a vysoce flexibilním.


3. Rada Orion - in-line baličky

In-line traysealers byly vyvinuty tak, aby se dokonale integrovali do kompletních automatických balicích linek pro vysokou produkci.
Vyznačují se nejmodernějšími technologickými řešeními, dosahují tržní standardy, a to jak v těsnění, tak i v modifikované atmosféře nebo na pokožce. Rám je robustní a funkční z nerezavějící oceli, garantuje nebývalou spolehlivost a dlouhou životnost. Konfigurace je modulární, upřednostňuje implementaci systémů vážení, dávkování, odebírání, uzavírání a tisku. Je možné integrovat analyzátor plynu do balicího stroje, aby se zajistilo, že modifikovaná atmosféra je správná, přímo uvnitř balící komory.

Balicí stroje v této řadě mohou zpracovávat zásobníky na jednom nebo dvou řadách.


Orion in-line baličky Tecnovac

Orion
Orion Tecnovac
Automatický in-line traysealer Orion je určen pro průmyslovou výrobu velkých objemů. Je vyvinuta tak, aby se dokonale integrovala do plně automatizovaných linek, kde klíčovými požadavky jsou rychlost, přesnost a spolehlivost. Díky dvojitému podavači s indexováním nabízí inteligentní správu balíků a změn formátu bez obav o to, zda balíky přicházejí nepřetržitě nebo náhodně. Manipuluje se s obalomi mezi těsnícími komorami a pásy se silnými pickupovými unášeči poháněnými bezkartáčový servomotorem, aby byla zaručena přesnost a rychlost. Film je řízen sofistikovaným systémem odvíjení a převíjení; tento systém snižuje spotřebu filmu na minimum a zabraňuje prostojům stroje způsobeným náhodným trháním filmových pásov.Tesniaca komora je ovládána robustním pákovým mechanismem vyvinutým výhradně společností Tecnovac, pohybujíc se pneumaticky nebo elektromechanicky na základě volby zákazníka.

Orion Maxi
Orion Maxi Tecnovac

Model Orion MAXI je nejnovějším vývojem sortimentu traecealerov značky Tecnovac; obsahuje všechny nejlepší technologie, které vycházejí z 30 let výzkumu a vývoje.
Kromě integrace technologických řešení modelu Orion zlepšuje jeho výkon. Orion Maxi obsahuje integrální oddělení manipulačního systému spodní komory. Toto řešení v kombinaci s vodotěsným elektrickým panelem instalovaným nad konstrukcí umožňuje přímé praní v těsnicí oblasti a optimální ochranu mechanismů a elektrických částí.
Forma vyžaduje těsnicí komoru až do 1000 mm vyrobenou z pevného kusu pro nezvratně vysoký výrobní výkon pro utěsnění, modifikovanou atmosféru, kůži nebo kůži vystupující.

V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat: info@masostroje.sk / info@masostroje.cz

 





Komentáře (0)

No comments at this moment