Máte již nějaké zkušenosti nebo jsou udírny pro vás velkou neznámou? V prvním případě jistě víte, co asi můžete čekat a v tom druhém se nemusíte ničeho zbytečně obávat. Není to zas až tak složité. Kvalitní udírny toho zvládnou vskutku hodně. Bez obav můžete takto tepelně zpracovávat maso, ryby, salámy, klobásky, sýry, zvěřinu či zeleninu. Výběr je poměrně pestrý a každý budoucí strávník si může přijít na své. Na uzené speciality klidně pak pozvěte své příbuzné nebo dobré kamarády.

Domácí udírna GSS 125

A jakou vlastně udírnu vybrat? Zjednodušeně řečeno, s ohledem na množství zpracovávaných surovin. Domácí udírna GSS 125 hravě zvládne běžné rodinné uzení. Je opatřena dvouplášťovou komorou, která pomáhá zabránit případné kondenzaci vodní páry uvnitř komory. Samozřejmostí jsou nerezové rošty či lapač tuku. Bez obav můžete použít každou vhodnou surovinu k uzení.
Udírny s označením GSS 125 vás nikdy nezklamou. S důvěrou se na nás obraťte s vašimi případnými dotazy.

Domácí udírna GSS 200

Jde o kapacitně větší typ udírny, než předchozí varianta. Pochopitelně, že ani zde nechybí dvouplášťová komora pro eliminaci kondenzace vodních par a standardní nerezové rošty s lapačem tuku. Jistě oceníte mechanický teploměr (je součástí všech typů) nebo praktické manipulační rukojeti. Máte větší spotřebu, jste velká rodina nebo čekáte širší společnost? Právě pro vás jsou tedy vhodným řešením domácí udírny GSS 200. Samozřejmě, že vám kdykoliv zodpovíme všechny vaše otázky. Kontaktujte nás.

Domácí udírna GSS 200 XL

Udíte hodně často? Jste považováni za mistry tohoto typu tepelného zpracování potravin nebo prostě jen je toho na jeden „zátah“ málo? Zvažte praktickou stránku, která vám nejlépe vyhovuje. Patrně potřebujete domácí udírny GSS 200 XL. Největší typ udírny v naší nabídce. Opět s dvouplášťovou komorou, aby nedocházelo ke kondenzaci vodní páry uvnitř komory, s mechanickým teploměrem, bytelnými nerezovými rošty a lapačem tuku. Taková udírna hravě splní vaše požadavky. Podívejte se na naši nabídku důkladněji. Poraďte se s námi.

Kvalitní udírny jsou zde základ

Vysoce kvalitní udírny považujeme za naprostý základ naší nabídky. Všechny typy jsou zhotoveny ze špičkového materiálu, vybaveny promyšleným konstrukčním řešením. Celková podoba každé udírny je řešena stylovým designem. Udírnu od nás můžete umístit na své zahradě, u své chaty či u rodinného domu. Hravě zapadne do nejbližšího okolí a vy budete mít patřičně vyřešené zázemí
pro posezení s rodinou či přáteli, kde z komína udírny jde lákavá vůně a vy si brzy pochutnáte na něčem dobrém. Projděte si všechny udírny v nabídce. V klidu si vyberte. Rádi vám poradíme.

Komentáře (0)

No comments at this moment