- today
- label Novinky
- favorite 0 liků
- comment 0 komentářů
Jednoduché, ale chutné jídlo. Vepřový, kuřecí nebo telecí? Nezáleží na tom, jaký druh masa si vyberete, ideální je ten, který vám nejvíce chutná. A jaký je trik dokonalého řízku? Je potřeba dodržet nasledujici tipy: plátek masa by měl být nakrájen na tloušťku 2 cm, osolený a opepřený z obou stran, naklepený a odležaný v lednici po dobu nejméně 24 hodin. Následuje obalování v trojobalu: hladká mouka, osolená vejce a vysoce kvalitní strouhanka.

Co může ovlivnit konečnou chuť řízku, je to, v čem se řízek vypráží, vepřové a telecí řízky se doporučují smažit ve vepřovém sedle, kuřecí řízky ve kvalitním oleji určeném na vyprážaní. Smažte je do zlatova a křupava při střední teplote, otočte je nejméně dvakrát z každé strany, při větším množství řízků se vyplatí na vyprážaní použít fritézu.


Pokud podnikáte v gastronomii, oceníte skvělého pomocníka lis na maso KT-ALP, který naklepe řízky rovnoměrně za vás.
Automatický lis KT-ALP je výkonný hydraulický stroj navržený tak, aby ztenčil a změkčil všechny druhy vykostěného masa, vepřového masa, drůbeže, včetně hovězího masa. Umožňuje přípravu plátků s nastavitelnou tloušťkou 0,5 až 30 mm, což je ideální pro role, steaky, řízky a další masa.
S maximálním výkonem až 800 plátek za hodinu zvyšuje účinnost práce v restauracích, jídelních místnostech, řeznících a masospracujícich provozech. Stroj se spustí automaticky po vložení zásuvky masa, což zjednodušuje provoz. Plně uzavřená plocha zajišťuje během provozu vysokou úroveň bezpečnosti.

Technické parametry Lisu KT-ALP zahrnují:
• Napájení: 230 V nebo 400 V
• Příkon: 1,5 kW
• Síla lisu: 3000 kg
• Rozměry: 440 x 800 x 850 mm
• Hmotnost: 160 kg
Celonerezová konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu stroje. Pro zvýšení stability lze dokoupit nerezový podstavec se zarážkami proti pohybu zařízení a protiskluzovými nožičkami s gumovými podložkami.
Používáním lisu KT-ALP dosáhnete rovnoměrných a šťavnatých plátků masa, čímž ušetříte čas a námahu spojenou s tradičním ručním naklepáváním.


KT-ALP lis na maso je stroj, který oceníte pri vašom podnikání.
Související produkty
Koneteollisuus Automatický lis na maso KT-ALP
KT-ALP automatický lis na maso - nová kvalita přípravy masa na řízky, rolády, rolády a steaky!!!...
Koneteollisuus kráječka masa, ovoce a zeleniny KT F-S19
Zařízení je navrženo pro použití v masném průmyslu, obchodech, restauracích, gastro provozech a v...
Koneteollisuus podstavec pro automatický naklepávací lis...
Nerezový stůl vyrobený z AISI-304 jako doplněk pro automatický lis na maso KT-ALP, zabezpečující...
Koneteollisuus trhačka masa typu "pulled" KT SH1
Stroj se používá k trhání, rozrývání masa a volně připraveného typu "Pulled", maso trhá na dlouhá...
































Řeznické potřeby






























Koření






















Komentáře (0)