Saturday, April 30, 2022 v: Novinky diváci: 531

Koření pro každé vaření

Rozličné koření, které dnes vnímáme jako nezbytnost při vaření, bylo ještě před zhruba dvěma sty lety drahou a luxusní záležitostí. Dnes už si ani nedovedeme představit přípravu jídel bez použití našeho oblíbeného koření a „plané“ jídlo většina z nás přijímá jen s velkou nelibostí.

Naštěstí se však v dnešní době nemusíme v žádném případě obávat, že bychom museli naše oblíbené koření oželet. Koření obvykle používáme k vylepšení chuti a vůně pokrmů a může také někdy sloužit ke konzervaci potravin. K výrobě koření se používají buď sušené anebo čerstvé části určitých rostlin. Z potravinářského hlediska je koření řazeno mezi pochutiny neboli poživatiny, které nemají účel zasytit, ale právě pouze ochutit.

Jsme velmi rádi, že Vám společnost MASOSTROJE může nově nabídnout koření té nejvyšší kvality, a navíc v praktických velkých gramážích, k použití zejména ve větších gastro provozech.

Nabízíme Vám tato nejběžněji používaná koření:

Komentáře

Zanechejte svůj komentář