Vzít to za správný začátek i konec

Jistě jste si všimli, salámů rozvěšených v prodejnách masa a uzenin nebo jitrnic, které jsou klasicky „utěsněny“. Podobný obrázek je všeobecně znám. Je to přeci tak jednoduché, výrobek musí nějak držet pohromadě. K tomu slouží v masném průmyslu klipsny a očka. Stručně řečeno, máme je pro uzavírání umělých či přírodních střívek při výrobě salámů, jitrnic, jelit, šunky, paštik apod. Klipsny a očka jsou sice drobností, nicméně nepostradatelnou drobností. I zde platí, že budoucí pochoutku je třeba vzít za správný začátek i konec.

Víc jak třicetileté zkušenosti

Klipsny (spony či klipy) a očka (někdy také zvané úvazky) jsou pro nás důvěrně známým produktem. Máme bohaté, víc jak třicetileté, zkušenosti s jejich výrobou. Od nás dostanete klipsny a očka přímo od výrobce, tedy bez překupníků. Prakticky neplatíte nic navíc. Naše klipsny jsou ověřené velkými i malými firmami. Používáme výhradně certifikované materiály pro potravinářský průmysl. Podívejte se do naší nabídky. Ptejte se na všechno, co vás zajímá.

Žádný typ není překážkou

Jak už bylo řečeno, sami klipsny a očka vyrábíme. Našim zákazníkům umíme zabezpečit každý typ klipsní, podle toho jaký zrovna aktuálně potřebují. Dodáme klipsny na manuální, poloautomatické či automatické zařízení. Na vaše potřeby umíme velmi rychle reagovat a své klipsny a očka můžete mít v co nejkratším termínu. Vaše výroba uzenin může být hladce zabezpečena a salámy či jelita se plynule dostanou ke koncovým spotřebitelům. Neváhejte nás kontaktovat.

Klipsny a očka to prostě jistí na první dobrou

Masný průmysl, a to v jakékoliv formě, potřebuje špičkové zařízení. To je v dnešní době naprosto bez debat. Sami řezníci a uzenáři to vědí nejlépe. Vynaložené úsilí se pak vrátí ve spokojenosti zákazníků. Klipsny a očka jsou takovým „malým“ pomocníkem, nicméně velmi významným. Bez toho by práce byla mnohem složitější a pomalejší. Naše klipsny a očka vám vše usnadní. Spojte se s námi, rádi vám všem pomůžeme.

Komentáře (0)

No comments at this moment