Vhodná miska je základ

Velkou roli hraje hygienická stránka a také i praktická stránka. Zákazník chce dostat produkt tak, aby ho jednoduše odnesl k sobě domů. Pro takové případy nabízíme pro vás řešení. V naší nabídce najdete jednokomorové misky a misky na polévku. K tomu potravinářskou fólii pro baličky. Podívejte se na naši kompletní produktovou řadu. Nic složitého neřešíte. Danou potravinu dáte do misky a zabalíte fólií. Vypadá to úhledně a zákazník bude spokojen.

Matrice balička

Balíček bude vhodný pro přepravu

Balit můžete tedy snadno hotová jídla, maso, sýry, ovoce či zeleninu nebo i saláty. Využití je velké.
K dokonalosti služby už jen zbývá ten nejlepší technologický pomocník. U nás najdete baličku misek Maxima, a to pro jednodvoutříkomorové misky ve standardních rozměrech (227 x 178/40, 50, 60, 80 mm). Tyto baličky se nejlépe hodí pro rychlou přepravu
od vás k zákazníkovi. Zákazník si přitom může zboží odnést sám, nebo mu ho doručíte v rámci roznáškové či rozvážkové služby.

balička

Vakuové balení je vyšším standardem

Pokud je cílem baliček, produk nějakou dobu ještě skladovat, pak je zde pro vás vakuová balička Maxima pro různé velikosti (200, 300, 400, 450, 500). Pro větší provozovny se pak hodí vakuová balička potravin Henkelman. Vakuové balení má tu výhodu, že odsátím vzduchu získá balíček mnohem menší rozměry, je tedy lépe skladovatelný a rovněž produkt v něm déle vydrží.

vakuova balička

Vyřešíte i náročnější podmínky

Naše nabídka tímto ovšem nijak nekončí. Najdete zde rovněž poloautomatickou vakuovou svářečku táců, svářečku táců Koneteollisuus Oy a vakuovou baličku potravin stejné značky. Vaše vybavení může být tedy naprosto kompletní a připraveno zvládnout jakoukoliv situaci. Projděte si naši nabídku. Zvažte, co vše vaše provozovna potřebujte. Pochopitelně se na nás můžete kdykoliv obrátit.
Rádi zodpovíme vaše dotazy a pomůžeme vám s nejlepším řešením vašich požadavků.

Rychle se zapracujete

Každou novou věc je nutné si v provozu tzv. omakat. Tedy naučit se s ní správně zacházet. Pochopitelně, člověk nemůže znát hned všechno. V případě balíčků a obalů se nemusíte ničeho bát. Poměrně rychle a snadno se naučíte konkrétní stroj ovládat.
Obsluha je velice jednoduchá a sami zakrátko uvidíte, že vám šetří práci i čas. Investice se víc než vyplatí. Vy získáte toho nejlepšího pomocníka a vaši zákazníci se k vám budou vždy rádi vracet. S důvěrou se tedy na nás obraťte.

Komentáře (0)

No comments at this moment